Leren, Groeien en Schitteren

Bij de Dude Goed Academy draait alles om ontwikkeling. Of je nu nieuwe vaardigheden wilt leren, je voorbereiden op de arbeidsmarkt, of gewoon jezelf wilt verbeteren, onze op maat gemaakte trajecten bieden voor ieder wat wils. Ontdek jouw potentieel en zet de eerste stap naar een glansrijke toekomst.

Onze bouwstenen

Taal op de Werkvloer

Gericht op het verbeteren van taalvaardigheden binnen een professionele context, essentieel voor effectieve communicatie en integratie op de werkvloer.

Praktijkverklaring

Een traject waarbij deelnemers door praktijkleren specifieke vaardigheden ontwikkelen, resulterend in een erkenning die hun kansen op de arbeidsmarkt vergroot.

1-op-1 Begeleiding

Persoonlijke coaching en begeleiding op maat, gericht op het identificeren en ontwikkelen van individuele talenten en het overwinnen van persoonlijke barrières.

Werkervaringsplaatsen

Biedt deelnemers de kans om in een realistische werkomgeving praktische ervaring op te doen, wat essentieel is voor het opbouwen van een professioneel cv en het vergroten van de employability.

Certificaattrainingen

Specifieke cursussen die leiden tot erkende certificaten, waardoor deelnemers hun kwalificaties kunnen uitbreiden en hun kansen op gespecialiseerde posities kunnen vergroten.

Sollicitatietraining en Loopbaanadvies

Workshops en sessies gericht op het verbeteren van sollicitatievaardigheden, zoals cv-building en interviewtechnieken, gecombineerd met advies voor loopbaanplanning en -ontwikkeling.

Waarom Dude Goed?

(001)
Innovatie in Sociaal Ondernemen:

Bij Dude Goed combineren we maatschappelijke betrokkenheid met innovatieve bedrijfsmodellen, waardoor we niet alleen economische waarde creëren, maar ook een significante sociale impact hebben. Onze aanpak zorgt voor duurzame verandering in de gemeenschap door middel van empowerment, educatie, en werkgelegenheid, waardoor we een voorloper zijn in sociaal ondernemen.

(002)
Duurzaamheid en Circulaire Economie:

We zetten ons in voor de circulaire economie door producten en materialen een nieuw leven te geven, wat resulteert in een vermindering van afval en een positieve impact op het milieu. Onze projecten variëren van circulair ontworpen producten tot het creëren van bewustwording over duurzaamheid, waarmee we individuen en bedrijven inspireren om ook duurzame keuzes te maken.

(003)
Persoonlijke Ontwikkeling en Werkkansen

Dude Goed biedt unieke kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, vooral voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door onze op maat gemaakte trajecten en de focus op talentontwikkeling, bieden we iedereen de kans om te groeien, te leren en te excelleren in een ondersteunende en inclusieve omgeving.

De afgelopen jaren hebben we veel geleerd

11 jaar ervaring in de sociale sector

people

Zet de Eerste Stap naar Verandering: Neem Nu Contact Op!

Hartelijk dank! We nemen zo snel mogelijk contact op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Versterk uw team met impact! Ontdek hoe Dude Goed uw SROI-doelen kan realiseren.
Patatje Sociaal