Smaakmakers: Voedend & Verbindend

In de keuken van Dude Goed draait alles om het creëren van smaakvolle, voedzame maaltijden die mensen samenbrengen. Onze Food-afdeling is meer dan alleen een plek waar eten wordt bereid; het is een culinaire ontmoetingsplaats waar passies voor koken, leren, en delen samenkomen. Door mensen op te leiden in onze Toko en versmarkt, bieden we kansen aan iedereen met een hart voor koken, ongeacht hun achtergrond. Van het bereiden van traditionele gerechten tot het verkennen van innovatieve voedselconcepten, Dude Goed zet zich in voor duurzaamheid, versheid, en het vieren van culturele diversiteit. Stap binnen in onze wereld van smaken en word deel van een gemeenschap die voeding ziet als een weg naar welzijn, verbinding, en een betere wereld.

Onze bouwstenen

Culinaire Opleiding

Biedt hands-on ervaring en training in culinaire vaardigheden, van basis kooktechnieken tot geavanceerde gerechten, gericht op professionele ontwikkeling in de horeca.

Culturele Diversiteit in de Keuken

Benadrukt het belang van culturele diversiteit door middel van een breed scala aan internationale gerechten, waarbij leerlingen leren over verschillende culinaire tradities en hoe deze kunnen worden geïntegreerd in hun kookkunst.

Duurzaamheid en Versheid

Richt zich op het gebruik van duurzame, verse ingrediënten, waaronder producten van de versmarkt, om gezonde, milieuvriendelijke maaltijden te bereiden en voedselverspilling te verminderen.

Sociale Onderneming en Werkgelegenheid

Creëert werkgelegenheid en trainingsmogelijkheden voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, door hen actief te betrekken bij alle aspecten van de voedselbereiding en -service.

Community Engagement

Bouwt bruggen met de lokale gemeenschap door evenementen, workshops en samenwerkingen, waarbij het delen van voedsel wordt gebruikt als een middel om mensen samen te brengen en sociale cohesie te bevorderen.

Voedselinnovatie en Ontwikkeling

Moedigt innovatie in de keuken aan door experimenten met nieuwe recepten, voedselbewaringstechnieken, en de ontwikkeling van unieke voedselproducten die aansluiten bij de trends en behoeften van de markt.

Waarom Dude Goed?

(001)
Innovatie in Sociaal Ondernemen:

Bij Dude Goed combineren we maatschappelijke betrokkenheid met innovatieve bedrijfsmodellen, waardoor we niet alleen economische waarde creëren, maar ook een significante sociale impact hebben. Onze aanpak zorgt voor duurzame verandering in de gemeenschap door middel van empowerment, educatie, en werkgelegenheid, waardoor we een voorloper zijn in sociaal ondernemen.

(002)
Duurzaamheid en Circulaire Economie:

We zetten ons in voor de circulaire economie door producten en materialen een nieuw leven te geven, wat resulteert in een vermindering van afval en een positieve impact op het milieu. Onze projecten variëren van circulair ontworpen producten tot het creëren van bewustwording over duurzaamheid, waarmee we individuen en bedrijven inspireren om ook duurzame keuzes te maken.

(003)
Persoonlijke Ontwikkeling en Werkkansen

Dude Goed biedt unieke kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, vooral voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door onze op maat gemaakte trajecten en de focus op talentontwikkeling, bieden we iedereen de kans om te groeien, te leren en te excelleren in een ondersteunende en inclusieve omgeving.

De afgelopen jaren hebben we veel geleerd

11 jaar ervaring in de sociale sector

people

Zet de Eerste Stap naar Verandering: Neem Nu Contact Op!

Hartelijk dank! We nemen zo snel mogelijk contact op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Versterk uw team met impact! Ontdek hoe Dude Goed uw SROI-doelen kan realiseren.
Patatje Sociaal