arrow

Persoonlijke Ontwikkeling

Elk traject is op maat gemaakt om jouw unieke talenten te ontwikkelen en je persoonlijke groei te stimuleren.

arrow

Praktijkgerichte Ervaring

Krijg hands-on werkervaring in een ondersteunende omgeving, waar leren door te doen centraal staat.

arrow

Brug naar Werk

Onze trajecten bieden niet alleen leerervaringen, maar fungeren ook als een springplank naar betaald werk, dankzij onze uitgebreide netwerken en partnerschappen in diverse sectoren.

Trajecten van Kans naar Groei

Bij Dude Goed ontgrendelen we jouw potentieel met op maat gemaakte trajecten, van stages tot vaste banen, gericht op jouw unieke pad naar succes.

Ontdek Jouw Pad naar Succes met Dude Goed

Werkfit

Ons "Werkfit" programma is ontworpen om deelnemers klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. We bieden een scala aan trainingen, van vaktechnische vaardigheden tot soft skills, die deelnemers de tools geven om zelfverzekerd en competent hun weg naar werk te vinden.

Maatschappelijk Fit

Bij "Maatschappelijk Fit" richten we ons op het versterken van de sociale en gemeenschapsbanden van onze deelnemers. Door activiteiten, trainingen, en persoonlijke begeleiding helpen we individuen hun plek binnen de maatschappij te vinden en te versterken, waardoor ze niet alleen op professioneel, maar ook op persoonlijk vlak groeien.

Bemiddeling

Bij "Bemiddeling" gaat het om het creëren van een perfecte match tussen onze deelnemers en potentiële werkgevers. We gebruiken onze uitgebreide netwerken en kennis van de arbeidsmarkt om kansen te identificeren die aansluiten bij de vaardigheden en ambities van onze deelnemers, en begeleiden hen naar succesvolle plaatsing.

Transformeer Uitkering naar Uitblinken met Dude Goed

Ontgrendel het potentieel van elke burger en zie hoe uitkeringstransformatie de gemeenschap versterkt. Met Dude Goed's benadering worden individuen niet alleen uit de uitkering geholpen, maar ook naar plekken geleid waar ze echt kunnen uitblinken. Door samenwerking met ons zet uw gemeente een stap naar een toekomst waarin elke inwoner niet alleen bijdraagt aan de economie, maar ook zijn persoonlijke ambities kan verwezenlijken. Maak de verschuiving van uitkering naar uitzonderlijk met Dude Goed.

project img

We zijn trots op het opzetten van trajecten die meer zijn dan alleen werkervaringsplaatsen; het zijn paden naar zelfontplooiing en maatschappelijke bijdrage. Alles is een kans!

project img

We koesteren de geestelijke en financiële gezondheid van onze gemeenschap door middel van ondersteuning op maat.

project img

We herdefiniëren afval door producten en materialen een tweede leven te geven, ondersteund door onze kringloopactiviteiten.

project img

Onze leertrajecten, gevormd door de Bloeiindex, ondersteunen de groei en specialisatie van onze deelnemers.

project img

Onze facilitaire diensten, zoals Clean Circle en Fietsenwacht, bieden niet alleen uitstekende service maar dragen ook bij aan maatschappelijke waarde.

project img

Met onze culinaire initiatieven voeden we zowel het lichaam als de ziel en verbinden we culturen.

Veelgestelde Vragen bij Dude Goed

Ontdek antwoorden op al je vragen over onze unieke aanpak en diensten. Van details over onze trajecten en modules tot informatie over samenwerkingsmogelijkheden, hier vind je alles wat je moet weten om deel uit te maken van onze missie voor sociale inclusie en circulaire economie.

Meer vragen?
Wat doet Dude Goed precies?
arrow
Hoe kan ik betrokken raken bij Dude Goed?
arrow
Werkt Dude Goed samen met andere organisaties?
arrow
Hoe draagt Dude Goed bij aan de circulaire economie?
arrow
Sluit je aan bij ons netwerk

Begin vandaag aan een reis van groei en mogelijkheden bij Dude Goed. Neem de stap naar een duurzame toekomst waar jouw talent erkend en ontwikkeld wordt.

Ontdek hoe jij kunt groeien
Versterk uw team met impact! Ontdek hoe Dude Goed uw SROI-doelen kan realiseren.
Patatje Sociaal