(001)
arrow

Maatschappelijke Impact

Met Dude Goed als uw partner voor Social Return, garandeert u dat elke euro die u uitgeeft, bijdraagt aan de lokale economie en sociale cohesie, door werkgelegenheid en ontwikkelingskansen te bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

(002)
arrow

Duurzame Partnerschappen

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Door met ons in zee te gaan, sluit u zich aan bij een netwerk van vooruitstrevende bedrijven en organisaties die zich inzetten voor duurzaamheid, innovatie, en sociale vooruitgang.

(003)
arrow

Transparantie en Meetbare Resultaten

Bij Dude Goed zetten we ons in voor helderheid en verantwoording. Wij bieden uitgebreide rapportages en impactanalyses, zodat u de precieze impact van uw investeringen kunt zien en delen met stakeholders, medewerkers en klanten.

Meer dan 10 jaar ervaring

We hebben zeker mogen bijdragen

439+

Kandidaten

14+

Trajecten

120

In dienst

6+

Gemeentes

Versterk uw team met impact!

01

Een lokaal bouwbedrijf wil zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen door SROI te integreren in zijn bedrijfsvoering, maar mist de expertise en middelen om dit effectief te doen.

Het bouwbedrijf werkt samen met Dude Goed om een specifiek traject te ontwikkelen waarin mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt worden opgeleid en ingezet in hun projecten. Dude Goed organiseert opleidingsprogramma's op maat die aansluiten bij de behoeften van het bouwbedrijf, terwijl de deelnemers waardevolle werkervaring opdoen en de kans krijgen op een duurzame carrière in de bouwsector.

02

Een evenementenorganisatie wil haar sociale impact vergroten door SROI te implementeren, specifiek gericht op het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid tijdens haar evenementen.

De organisatie partners met Dude Goed om een afvalmanagementprogramma op te zetten, waarbij mensen uit de doelgroep worden opgeleid en ingezet voor afvalinzameling, -sortering en -verwerking. Dit programma biedt niet alleen werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt maar draagt ook bij aan de duurzaamheidsdoelen van de evenementen door de afvalstromen te verminderen en te recyclen.

Onze modules als diensten

We zijn trots op het opzetten van trajecten die meer zijn dan alleen werkervaringsplaatsen; het zijn paden naar zelfontplooiing en maatschappelijke bijdrage. Alles is een kans!

We koesteren de geestelijke en financiële gezondheid van onze gemeenschap door middel van ondersteuning op maat.

We herdefiniëren afval door producten en materialen een tweede leven te geven, ondersteund door onze kringloopactiviteiten.

Onze leertrajecten, gevormd door de Bloeiindex, ondersteunen de groei en specialisatie van onze deelnemers.

Onze facilitaire diensten, zoals Clean Circle en Fietsenwacht, bieden niet alleen uitstekende service maar dragen ook bij aan maatschappelijke waarde.

Met onze culinaire initiatieven voeden we zowel het lichaam als de ziel en verbinden we culturen.

"Met enthousiasme en creativiteit maakte we samen met Dude Goed van de Opruimdag een dag van verbinding en gezelligheid. Dank aan iedereen voor de betrokkenheid en de vreugde die we deelden. Jullie inspiratie is onze drijfveer. Op naar meer samenwerking en gemeenschapszin"

founder
Olga & Lisette

STIPO

Sluit je aan bij ons netwerk

Begin vandaag aan een reis van groei en mogelijkheden bij Dude Goed. Neem de stap naar een duurzame toekomst waar jouw talent erkend en ontwikkeld wordt.

Ontdek hoe jij kunt groeien
Versterk uw team met impact! Ontdek hoe Dude Goed uw SROI-doelen kan realiseren.
Patatje Sociaal