Dude Goed Circulair: Circulair met een Missie

Bij Dude Goed geloven we sterk in een circulaire economie.Al meer dan een decennium dragen we bij aan een duurzamere wereld met onze kringloopactiviteiten. Elke dag geven we talloze spullen een tweede leven, waarmee we niet alleen verspilling tegengaan, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst.

Onze bouwstenen

Duurzaamheid Voorop

Bij Dude Goed Circulair staat de vermindering van afval en het hergebruik van materialen centraal. We zetten ons in voor een groenere planeet door producten een tweede leven te geven, wat bijdraagt aan het verminderen van de ecologische voetafdruk.

Innovatieve Herbestemming

We blinken uit in het creatief herbestemmen van afgedankte materialen naar nieuwe, functionele producten. Van meubels tot kunstobjecten, onze projecten stimuleren een circulaire economie.

Maatschappelijke Meerwaarde

Door integratie van arbeidsparticipatie binnen onze circulaire projecten creëren we waardevolle werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, wat leidt tot zowel sociale als ecologische impact.

Lokaal Engagement

Wij werken nauw samen met lokale gemeenschappen, bedrijven en overheden om circulaire oplossingen te bieden die lokaal verankerd zijn, waardoor we de lokale economie versterken en de sociale cohesie bevorderen.

Educatie en Bewustwording

Door middel van workshops, rondleidingen en evenementen vergroten we het bewustzijn over het belang van recycling en circulaire economie, en inspireren we individuen en organisaties om duurzamer te leven.

Kwaliteit en Uniciteit

Elk product dat uit onze circulaire processen voortkomt, is uniek en van hoge kwaliteit, gemaakt met aandacht voor detail en ambacht, wat resulteert in bijzondere items die verhalen vertellen en karakter toevoegen aan elk interieur of gebruik.

Waarom Dude Goed?

(001)
Innovatie in Sociaal Ondernemen:

Bij Dude Goed combineren we maatschappelijke betrokkenheid met innovatieve bedrijfsmodellen, waardoor we niet alleen economische waarde creëren, maar ook een significante sociale impact hebben. Onze aanpak zorgt voor duurzame verandering in de gemeenschap door middel van empowerment, educatie, en werkgelegenheid, waardoor we een voorloper zijn in sociaal ondernemen.

(002)
Duurzaamheid en Circulaire Economie:

We zetten ons in voor de circulaire economie door producten en materialen een nieuw leven te geven, wat resulteert in een vermindering van afval en een positieve impact op het milieu. Onze projecten variëren van circulair ontworpen producten tot het creëren van bewustwording over duurzaamheid, waarmee we individuen en bedrijven inspireren om ook duurzame keuzes te maken.

(003)
Persoonlijke Ontwikkeling en Werkkansen

Dude Goed biedt unieke kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, vooral voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door onze op maat gemaakte trajecten en de focus op talentontwikkeling, bieden we iedereen de kans om te groeien, te leren en te excelleren in een ondersteunende en inclusieve omgeving.

De afgelopen jaren hebben we veel geleerd

11 jaar ervaring in de sociale sector

people

Zet de Eerste Stap naar Verandering: Neem Nu Contact Op!

Hartelijk dank! We nemen zo snel mogelijk contact op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Versterk uw team met impact! Ontdek hoe Dude Goed uw SROI-doelen kan realiseren.
Patatje Sociaal