Gezondheid en Geluk, het Hart van Onze Missie

Bij Dude Goed staat welzijn centraal in alles wat we doen. Onze module 'Welzijn' biedt ondersteuning en begeleiding op maat om niet alleen de professionele, maar ook de persoonlijke ontwikkeling van onze deelnemers te bevorderen. Of het nu gaat om budgetbeheer, schuldhulpverlening, of het bieden van een luisterend oor en praktische hulp bij dagelijkse uitdagingen, wij zijn er om een positieve impact te maken op het leven van mensen. Ons doel is om een omgeving te creëren waar iedereen zich ondersteund voelt en kan groeien richting een gelukkiger en gezonder leven.

Onze bouwstenen

Persoonlijke Begeleiding

Individuele ondersteuning gericht op het versterken van persoonlijke kracht en zelfvertrouwen, afgestemd op de unieke behoeften van elke deelnemer.

Budgetbeheer en Schuldhulpverlening

Praktische hulp en advies bij het beheren van financiën, gericht op het creëren van financiële stabiliteit en het voorkomen of oplossen van schulden.

Gezondheidsbewustzijn en Zelfzorg

Programma's en workshops gericht op het bevorderen van fysieke en mentale gezondheid, inclusief stressmanagement en het aanleren van gezonde leefgewoonten.

Sociale Integratie

Activiteiten en projecten die sociale interactie en gemeenschapsvorming stimuleren, om isolement te doorbreken en een gevoel van verbondenheid te creëren.

Professionele Ontwikkeling

Ondersteuning bij het ontdekken en ontwikkelen van professionele vaardigheden en ambities, inclusief carrièrebegeleiding en toegang tot opleiding en werkervaring.

Toegang tot Sociale Voorzieningen

Hulp bij het navigeren door het sociale zekerheidssysteem en het verkrijgen van toegang tot noodzakelijke voorzieningen en diensten, zoals huisvesting, gezondheidszorg, en onderwijs.

Waarom Dude Goed?

(001)
Innovatie in Sociaal Ondernemen:

Bij Dude Goed combineren we maatschappelijke betrokkenheid met innovatieve bedrijfsmodellen, waardoor we niet alleen economische waarde creëren, maar ook een significante sociale impact hebben. Onze aanpak zorgt voor duurzame verandering in de gemeenschap door middel van empowerment, educatie, en werkgelegenheid, waardoor we een voorloper zijn in sociaal ondernemen.

(002)
Duurzaamheid en Circulaire Economie:

We zetten ons in voor de circulaire economie door producten en materialen een nieuw leven te geven, wat resulteert in een vermindering van afval en een positieve impact op het milieu. Onze projecten variëren van circulair ontworpen producten tot het creëren van bewustwording over duurzaamheid, waarmee we individuen en bedrijven inspireren om ook duurzame keuzes te maken.

(003)
Persoonlijke Ontwikkeling en Werkkansen

Dude Goed biedt unieke kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, vooral voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door onze op maat gemaakte trajecten en de focus op talentontwikkeling, bieden we iedereen de kans om te groeien, te leren en te excelleren in een ondersteunende en inclusieve omgeving.

De afgelopen jaren hebben we veel geleerd

11 jaar ervaring in de sociale sector

people

Zet de Eerste Stap naar Verandering: Neem Nu Contact Op!

Hartelijk dank! We nemen zo snel mogelijk contact op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Versterk uw team met impact! Ontdek hoe Dude Goed uw SROI-doelen kan realiseren.
Patatje Sociaal