Facilitaire Diensten: Schoonheid in Elke Hoek

Bij Dude Goed geloven we dat een schone, goed onderhouden en groene omgeving essentieel is voor welzijn en productiviteit. Onze facilitaire diensten strekken zich uit van diepgaande schoonmaak tot groenbeheer, allemaal met het oog op duurzaamheid en sociale inclusie. We zetten mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in op posities waar zij kunnen groeien, leren, en bijdragen aan een schonere, groenere wereld. Of het nu gaat om het beheer van uw fietsenstalling, de schoonmaak van uw kantoor, of het onderhoud van uw groene buitenruimte, Dude Goed zorgt ervoor dat elke ruimte niet alleen schoon is, maar ook leeft.

Onze bouwstenen

Schoonmaakdiensten

Professionele en milieuvriendelijke schoonmaakdiensten voor bedrijven, instellingen, en openbare ruimtes, met aandacht voor detail en een hoge standaard van hygiëne.

Onderhoud en Reparaties

Vakkundige onderhouds- en reparatiediensten voor gebouwen en faciliteiten, uitgevoerd door deskundige medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Fietsenstallingbeheer

Veilige en gebruiksvriendelijke fietsenstallingen, beheerd door getrainde medewerkers die zorgen voor een gastvrije ontvangst en bijdragen aan het bevorderen van duurzaam vervoer.

Werkplekbeheer

Efficiënte en flexibele inrichting en beheer van werkplekken, afgestemd op de behoeften van moderne organisaties, met inzet van duurzame materialen en praktijken.

Facilitaire Ondersteuning voor Evenementen

Complete facilitaire ondersteuning voor evenementen, inclusief opbouw, afbouw, schoonmaak, en logistiek, verzorgd door een gemotiveerd en veelzijdig team.

Groenbeheer en Buitenruimte

Onderhoud en verzorging van groen en buitenruimtes, inclusief landschapsontwerp, aanleg, en onderhoud, uitgevoerd met respect voor natuur en biodiversiteit.

Waarom Dude Goed?

(001)
Innovatie in Sociaal Ondernemen:

Bij Dude Goed combineren we maatschappelijke betrokkenheid met innovatieve bedrijfsmodellen, waardoor we niet alleen economische waarde creëren, maar ook een significante sociale impact hebben. Onze aanpak zorgt voor duurzame verandering in de gemeenschap door middel van empowerment, educatie, en werkgelegenheid, waardoor we een voorloper zijn in sociaal ondernemen.

(002)
Duurzaamheid en Circulaire Economie:

We zetten ons in voor de circulaire economie door producten en materialen een nieuw leven te geven, wat resulteert in een vermindering van afval en een positieve impact op het milieu. Onze projecten variëren van circulair ontworpen producten tot het creëren van bewustwording over duurzaamheid, waarmee we individuen en bedrijven inspireren om ook duurzame keuzes te maken.

(003)
Persoonlijke Ontwikkeling en Werkkansen

Dude Goed biedt unieke kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, vooral voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door onze op maat gemaakte trajecten en de focus op talentontwikkeling, bieden we iedereen de kans om te groeien, te leren en te excelleren in een ondersteunende en inclusieve omgeving.

De afgelopen jaren hebben we veel geleerd

11 jaar ervaring in de sociale sector

people

Zet de Eerste Stap naar Verandering: Neem Nu Contact Op!

Hartelijk dank! We nemen zo snel mogelijk contact op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Versterk uw team met impact! Ontdek hoe Dude Goed uw SROI-doelen kan realiseren.
Patatje Sociaal