Innovatie bij Dude Goed: "Alles is een Kans"

Innovatie is de drijvende kracht achter Dude Goed. Ons motto "Alles is een Kans" weerspiegelt onze toewijding om voortdurend nieuwe wegen te verkennen en kansen te creëren, niet alleen voor ons bedrijf maar ook voor de mensen die we ondersteunen. We omarmen verandering en zoeken actief naar innovatieve oplossingen om sociale en milieu-uitdagingen aan te pakken. Van het herontwerpen van processen in onze kringloopwinkels tot het ontwikkelen van duurzame projecten zoals The Goed Pillow, elke innovatie draagt bij aan onze missie om impact te maken. Bij Dude Goed betekent innovatie het benutten van elke mogelijkheid om groei, ontwikkeling en positieve verandering te stimuleren.

Onze bouwstenen

Creativiteit in Probleemoplossing

We moedigen innovatief denken en creatieve oplossingen aan voor uitdagingen, zowel binnen onze projecten als in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Duurzame Ontwikkeling

Focus op duurzaamheid door hergebruik, recycling, en het inzetten van duurzame methodes en materialen in al onze activiteiten.

Persoonlijke Groei

Individuele ontwikkelingstrajecten voor elke medewerker, gericht op het ontdekken en uitbreiden van persoonlijke en professionele vaardigheden.

Samenwerking en Partnerschappen

Het aangaan van strategische samenwerkingen met lokale bedrijven, gemeenten en educatieve instellingen om kansen te vergroten en impact te versterken.

Flexibiliteit en Aanpassingsvermogen

Het vermogen om snel te reageren op veranderende omstandigheden en behoeften, en de flexibiliteit om onze aanpak dienovereenkomstig aan te passen.

Community Engagement

Actieve betrokkenheid en investering in de lokale gemeenschap door middel van evenementen, projecten, en initiatieven die bijdragen aan sociale cohesie en welzijn.

Waarom Dude Goed?

(001)
Innovatie in Sociaal Ondernemen:

Bij Dude Goed combineren we maatschappelijke betrokkenheid met innovatieve bedrijfsmodellen, waardoor we niet alleen economische waarde creëren, maar ook een significante sociale impact hebben. Onze aanpak zorgt voor duurzame verandering in de gemeenschap door middel van empowerment, educatie, en werkgelegenheid, waardoor we een voorloper zijn in sociaal ondernemen.

(002)
Duurzaamheid en Circulaire Economie:

We zetten ons in voor de circulaire economie door producten en materialen een nieuw leven te geven, wat resulteert in een vermindering van afval en een positieve impact op het milieu. Onze projecten variëren van circulair ontworpen producten tot het creëren van bewustwording over duurzaamheid, waarmee we individuen en bedrijven inspireren om ook duurzame keuzes te maken.

(003)
Persoonlijke Ontwikkeling en Werkkansen

Dude Goed biedt unieke kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, vooral voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door onze op maat gemaakte trajecten en de focus op talentontwikkeling, bieden we iedereen de kans om te groeien, te leren en te excelleren in een ondersteunende en inclusieve omgeving.

De afgelopen jaren hebben we veel geleerd

11 jaar ervaring in de sociale sector

people

Zet de Eerste Stap naar Verandering: Neem Nu Contact Op!

Hartelijk dank! We nemen zo snel mogelijk contact op.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Versterk uw team met impact! Ontdek hoe Dude Goed uw SROI-doelen kan realiseren.
Patatje Sociaal